Onze organisatie

Don’t miss your wave

Als holding gaat Blue Oceans Investments steeds op zoek naar zakelijke opportuniteiten waarbij de kernbegrippen innovatie en duurzaamheid aan de basis liggen van het businessconcept. Blue Oceans Investments wil zich specifiek richten op starters met een veelbelovend zakenidee, dat uitblinkt in creativiteit.

De holding Blue Oceans Investments omvat een gemeenschap van aandeelhouders uit het Belgische en internationale bedrijfsleven, die bereid zijn toekomstgerichte zakenplannen een kans te geven. Het slagen van het nieuwe concept ligt in uw handen, maar in elke fase van het proces kunt u op onze expertise rekenen. U als uitvinder en/of ondernemer met een creatief brein participeert in de start-up samen met onze eigen Blue-Oceansmensen. U zal optreden als bedrijfsleider, met achter u een sterk team van deskundigen.

Onze profielen

Een ervarern team dat zorgt een kick-start

Voor de praktische vormgeving van uw startupbedrijf kunt u rekenen op het team van Blue Oceans Investments, dat jarenlange ervaring met ondernemen combineert met een gedegen kennis van de bedrijfswereld. Samen streven we naar een synergie tussen startende ondernemer en ons team, een samenwerking die u zal helpen groeien van uitvinder naar de leader van een succesvol bedrijf.

css.php