Onze missie

De missie van Blue Oceans Investments:

De missie van Blue Oceans Investments: investeren in een betere samenleving. Met onze projecten hopen we mensen direct aan te spreken, door een verschil te maken in hun leven van alledag. Wij zoeken oplossingen die de doorsnee mens gelukkiger maken. Blue Oceans Investments wil namelijk inzetten op innoverende bedrijven die actief zijn op het vlak van duurzaam ondernemen. Zij hebben de toekomst in handen.

Vier core values kenmerken Blue Oceans Investments: innovation, sustainability, start-up en scalability.

Innovatie

met intellectuele eigendom (IP)

Concepten die zich richten op de ontwikkeling van een nieuw product of van een vernieuwend businessmodel: daar is Blue Oceans Investments naar op zoek. In dit laatste geval engageert Blue Oceans Investments zich voor het mee bewaken van de intellectuele eigendom van het gegeven model. Een nieuwe kijk op zakendoen is de bestaansgrond voor Blue Oceans Investments. Wij creëren kansen voor mensen met een andere visie op ondernemen.

Duurzaamheid

Doe de juiste dingen, en doe de dingen juist

Het groene aspect is niet meer uit te sluiten. Duurzaam denken zal de toekomst van onze samenleving mee vormgeven. Maar niet alleen het milieu is een factor: een nieuwe onderneming moet ook sociaal verantwoordelijk optreden, en zich dus op die manier verankeren in de samenleving als duurzame speler. Een door ons gesteund bedrijf zal ook zelfbedruipend zijn, ook al kunnen wij een prefinanciering voorzien onder impuls van Blue Oceans Investments.

Start-up

Door en voor creatieve dromers, die 361° rond zich kijken

Bij voorkeur focussen we op start-ups of bedrijven die beroep willen doen op management met ruime ervaringen in business en innovatie management, financieel engineering, IT, legal en marketing. Creatieve mensen, die heeft Blue Oceans Investments nodig. Mensen die net een stapje verder in het leven staan – ongeacht hun leeftijd. Mensen met de drive om hard te werken om hun droom te realiseren, van de grond af. Elke dag opnieuw.

Schaalbaarheid

Business vernieuwing, die heel de maatschappij dient

Blue Oceans Investments heeft de knowhow om een nieuw bedrijf te begeleiden vanaf het eerste zakenidee tot een piekende jaarbalans. Wat voor een bedrijf het is, in welke sector het te situeren is, dat is van minder belang. Wèl of er het potentieel is om te groeien tot een in zijn sector toonaangevende onderneming.

css.php