Nathalie Riga

Terug naar overzicht

Managing Director & Partner

Contacteer Nathalie

Nathalie Riga is ondernemer sinds haar 18de levensjaar. Na haar studies, had ze de keuze om verder te studeren of in de voetsporen te treden van haar moeder als piepjonge onderneemster. Ze koos radicaal voor het 2de en volgde een mode-opleiding.

Na 15 jaar volle goesting en toewijding deze baan hebben uitgevoerd, heeft ze besloten  de zaak  100 % in handen te geven van haar jongere zusje,  Micheline Riga.

Door haar ruime end consumer ervaring is ze gemakkelijk in de omgang en heel toegankelijk voor allerlei mensen. Mits de opzet van Blue Oceans een variatie van mensen met allerlei ervaringen in één team te steken, vonden wij haar uiterst geschikt om de management positie, van de Blue Oceans holding op zich te nemen en de zaken in goede banen te leiden en het dagelijks bestuur als zaakvoerder op zich te nemen.

Het Blue Oceans team is blij, dat ze deze uitdaging heeft aanvaard en zijn er zeker van dat ze de juiste vrouw is, op de juiste plaats en het juiste moment. Voor meer informatie, kan je haar contacteren via onze contact pagina.

css.php