Blue Oceans is het zoveelste ondernemers initiatief van Ludo Gielen. Na BiPP, Schoeller Arca Systems, Packaging Works wordt al zijn ruime ervaring vertaald in een nieuw bedrijf, dat de kans geeft aan jonge ondernemers om met een ervaren internationale management team op een gemakkelijke manier hun droom te realiseren. Ik herinner me, nog een 10 tal jaar geleden, wanneer Ludo zijn eerste maatpak kwam kopen en inzag, dat hij bruist van creativiteit als het op het ondernemen aan komt.

Wij wensen hem en zijn team, veel succes en kijken er naar uit, hoe Blue Oceans, in Limburg, maar ook buiten die grenzen, internationaal furore gaat maken met dit concept, dat vele ondernemers een riem onder het hart kan steken om met hun idee om mens en maatschappij te verbeteren, echt te kunnen verwezenlijken.

Het laatste woord van Blue Oceans is zeker nog niet geschreven en het zal een kwestie van maanden zijn, dat de eerste start up’s het levenslicht zien. Als modehuis zijn ook wij altijd creatief bezig,maar beseffen we meer en meer dat creativiteit alleen niet genoeg is . Ook je laten omringen met het juiste advies en creatief zijn op het meer zakelijke gedeelte zijn van zeer groot belang in deze snelle consumptie wereld & zeker nodig om succes te oogsten….. Over een een paar jaar, zal ik me dan deze dag nog goed herinneren. Veel geluk !

Stijn Helsen - Fashion Designer
http://www.stijnhelsen.be/